Kerstpakket voor

Een Nederlands bedrijf

Belangrijk voor veel bedrijven is het tevreden houden van het personeel. Vaak zijn kerstpakketten een ‘moetje’ voor de directie, maar sommige bedrijven denken daar gelukkig anders over en grijpen kerst aan om de waardering voor het personeel extra te uiten.

In samenwerking met Niels Weiland van Jepp Promotional Products is het kerstpakket ontwikkeld. 

Categories

Packaging design

De doelgroep

Studerende jongeren die als baan voor het studeren werken voor het bedrijf

Concept

Een toolbox met daarin een Tony Chocolonely, een zonnebril en een koelhoudende waterkan met als dop muziekboxjes. Kerst en oud en nieuw kan pas echt beginnen als het kerstpakket opengemaakt wordt. De Tony Chocolonely toont aan de voorzijde “Christmas begins…” en op de achterzijde “When the chocolate cracks” en bij de koelhoudende waterkan met het muziekboxje “New years eve starts” en de achterzijde “When the beat drops”.

Een creatief concept voor…

Vermelden van de opdrachtgever doet MD2 in dit geval op verzoek niet. Ook laten we de uitgewerkte versie niet zien. MD2 heeft voor dit project 3 concepten voorgesteld. De voorbeelden die je nu op deze pagina vindt, hebben een bescheiden tweede plek gekregen. Benieuwd naar het winnende concept? Neem dan contact op: 0628522794.

Werk

Neem een kijkje in het portfolio van MD2. Wie weet kom je hierdoor op een idee voor je eigen bedrijf waar je nooit aan gedacht had.

Heb je een vraag, een opmerking, een brainwave, een briljant idee of ontelbaar veel energie om iets nieuws te beginnen?
Neem dan snel contact op via onderstaand formulier!