Uitvouwbare folder voor

Gemeente Haarlem

Als het aan gemeente Haarlem ligt, wordt Schalkwijk, ondanks het negatieve imago dat het nu heeft, dé plek waar je wil wonen en werken. Om dit te bereiken moeten investeerders, vastgoedbedrijven en potentiële kopers bereikt worden.

Gemeente Haarlem heeft MD2 gevraagd een uitvouwbare folder te ontwerpen, gericht aan investeerders, vastgoedbedrijven en potentiële kopers, om de plannen voor Schalkwijk te delen en de doelgroep te enthousiasmeren.

Categories

Advertising

Levendig en informatief tegelijk

Schalkwijk heeft alles in zich om de bruisende sfeer van de binnenstad te combineren met de ruimte en de rust van de buitenwijk. Door de nieuwe plannen krijgt Schalkwijk de allure die het stadsdeel verdient. De folder moet exact dat gevoel oproepen, in combinatie met de informatieve kaart, die op speelde wijze de plannen laten zien. 

Tekst: Van Zussen

Drukkerij: Paswerk

Look and feel: MD2

De kaart biedt een overzicht van de ontwikkelingen die gemeente Haarlem voor ogen heeft voor Schalkwijk. Aan de linker- en rechterkant van de kaart de plannen nader toegelicht.

Werk

Neem een kijkje in het portfolio van MD2. Wie weet kom je hierdoor op een idee voor je eigen bedrijf waar je nooit aan gedacht had.

Heb je een vraag, een opmerking, een brainwave, een briljant idee of ontelbaar veel energie om iets nieuws te beginnen?
Neem dan snel contact op via onderstaand formulier!